Mobilt kassasystem?

Jag fick en förfrågan av en kompis som söker ett mobilt kassasystem. Han åker runt på mycket olika marknader och säljer en hel del. Det blir så också att han står i sin butik under långa perioder, men så här under våren och sommaren så blir det också så att han får åka ut och stå på olika ställen. Så han behöver ett system som både funkar stationärt men också mobilt utan att det blir för krångligt. Det gäller ju att det är lätt byta plats och att ändå administration och bokföring och annat funkar lätt. Jag ringde runt lite bland annat till ICG som har kassasytem som verkar bra, dock utan att våga känna mig nöjd med det. Kompisen är rejält oteknisk och till slut är det ändå jag som kommer få hjälpa honom när det strular så innan jag bestämmer mig för vad jag ska föreslå så ska jag göra mycket research, jag tror det kommer löna sig för mig i längden…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *