Jippi det blir entreprenadjuridik till hösten!

Då har jag fått besked jag kommer lästa entreprenadjuridik på Byggakademin till hösten! Riktigt djäkla superkul att jag äntligen fått tummen ur att göra något nytt, jag ser fram mot det som sjutton. Jag har ju alltid varit praktiskt lagd men har ändå inte riktigt trivts med att vara på byggen, så detta är en fin-fin kompromiss och jag tror att jag har hittat min nisch där. Nu ser jag verkligen fram mot hösten!

Dock är det sommar och ledighet först, jag har fyra veckors semester varav en ska spenderas i en stuga som vi hyrt i Danmark. Så det blir billig pilsner och korv i dagarna sju. En tur till Köpenhamn och även till Legoland ligger inplanerat förutom att hänga på stranden då.

Vi hörs, hade gott! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *