En snackis i tjejgänget

Under våra middagar kan de allra flesta samtalsämnen komma upp under kvällen. Det kan handla om allt från vår gymnasietid ihop, killar som vi träffat eller vill träffa, många funderingar kring vad alla tycker och känner men lik väl som det kan landa i roliga och pinsamma historier som både vi och andra drabbats av. Däremot så är det ett ämne som ständigt står kvar för alla dagordningar. Klitorisvibrator. Vi alla är ju människor och har ett behov, oavsett om man är singel är inte, och vi blir alla lika taggade så fort detta samtalsämne kommer upp.

Kondomvaruhuset är en välbesökt sida hos oss alla och där hittar man ett stort utbud av sexleksaker, men speciellt en klitorisvibrator som vi alla pratar om. Nämligen Satisfyer. Detta har spridit sig som en löpeld i umgängeskretsen och jag tror att alla nu har varsin. Vi kan då under middagarna pratar om hur den fungerar men även hur fantastiskt det är att bara kunna prata om något sådant här med sina vänner. Framförallt så gör det att vi alla för en samhörighet på något vis, vi alla är som sagt människor och har ett behov även om man har en pojkvän, man, flickvän, fru eller ingenting utav det hemma.

Samhörighet och sexleksaker

På något vis blir det en samhörighet när vi börjar prata om vår allas egen klitorisvibrator. Vissa har tips och tricks, andra säger inte så mycket medan vissa faktiskt nästan ibland tycker det är genant att prata om. Och jag förstår hela grejen. Men jag är som sagt samtidigt så himla glad att vi kan prata om detta och förhoppningsvis gör det att det blir mer accepterat att prata om på det viset. Så vi låter snackisen om vår favorit Satisfyer dominera våra middagar många kvällar, just för samhörighet och acceptans!

Kommentarer är stängda.